BIO
Mijn passie is mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven. Je kan bij mij terecht voor voedingsadvies of een integratieve counselingsessie waarin we emoties, patronen en blokkades onderzoeken of voor een aroma massage al dan niet gecombineerd met counseling.

Ik ben al meer dan 20 jaar lesgever aan het Oost West Centrum – een vormingsinstelling in Antwerpen voor natuurlijk leven en persoonlijke groei die westerse inzichten met oosterse wijsheid combineert. Ik geef natuurlijke voeding, massage en programma’s die je terug bij je kern brengen.

Ik ben moeder van twee kinderen en heb een klassiek diploma als licentiate vertaler/tolk en communicatie. Ik werk deeltijds in het onderwijs als zorgcoördinator.

 Voedingsadvies

Je hebt een (voedsel)allergie of intolerantie en je wil je gezondheid versterken.

Je hebt last van energiedips of vermoeidheid.

Je vertering is niet optimaal – opgeblazen buik – darmklachten – 

Je wil graag lekker en gezond eten maar je weet niet hoe?

Je weet niet meer wat te geloven van gezondheidshypes?

Het lukt je niet een gezond gewicht te behouden zonder voortdurend te diëten.

Je kunt je gezonde voornemens niet volhouden.

Je wil wel gezond eten maar je weet niet hoe je het voor elkaar krijgt met een drukke job en/of gezin.


Hoe?

Ik combineer oosterse eeuwenoude wijsheid vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde met moderne westerse wetenschap. Het yin/yang kompas en de 5 transformaties helpt ons om onevenwicht in je leven op te sporen en te duiden. Elke mens is anders en heeft andere noden. Elke levensfase is ook anders en vraagt om andere accenten. 


Ik vertrek van wat jouw behoeftes zijn en waar die vandaan komen. Je krijgt tools om je gezondheid zelf in handen te nemen en hoe je die kunt behouden. We zoeken naar jouw optimale voedingspatroon.


De basis hiervoor is kwaliteit en natuurlijke voeding . De accenten vlees/vis/vegetarisch/vegan kunnen verschillen. Lekker eten en gezond blijven gaan echt wel samen en geven je meer energie, een gezond gewicht en meer levensvreugde.


Holistisch integratief counseling 

Holistisch integratief counseling

Zit je op een dood spoor in je leven? 
Bots je vaak op dezelfde problemen?
Heb je een vraag over – werk – gezin – relaties - gezondheid?
Heb je het gevoel je dat je geleefd wordt en dat de tijd je ontglipt? Of dat je maar weinig keuzes hebt? Ben je de greep op je leven kwijt?
Ben je bang dat je je droom niet kunt realiseren?
Mis je plezier en vitaliteit? 
Zit je met angst, frustraties, schaamte?
Verwacht je meer van het leven?

Hoe

We gaan samen onderzoeken wat vast zit of hopeloos lijkt. We ontwarren de knoop en kijken vanuit liefde naar onze keuzes. Je krijgt inzicht in patronen en belemmerende overtuigingen. Je krijgt inzicht in verdedigingsmechanismes die ons leiden en ons beletten te zijn wie we echt willen zijn. Je leert opnieuw te luisteren naar de stem van je hart en mild te zijn voor jezelf zodat je andere keuzes kunt maken die je vrijer en gelukkiger maken.Praktisch

Je kunt kiezen voor 1 uur counseling of ½ uur massage gevolgd door 1/2 u counseling.

Je kunt een afspraak maken via mail of telefonisch.

Prijs: 60 euro.


Voedingsadvies of counseling is geen psychotherapie noch een medische behandeling. Hiervoor raadpleeg je een psychotherapeut of een medisch arts.