Opleidingen en cursussen in Antwerpen
of Orval

                  Ik geef al meer dan 20 jaar les aan het Oost West Centrum in Antwerpen – een vormingsinstelling voor natuurlijk leven, gezondheid en persoonlijke groei. Westerse inzichten worden gecombineerd met oosterse traditionele wijsheid.


Komende programma’s

REIS NAAR JE KERN

Yoga en detox voor de winter (ORVAL) van 15-17 november 2019


Een weekend om los te laten wat niet meer bij ons past, rust te vinden in onszelf en ons op alle niveaus te voeden, zodat we straks vitaal en welgezind de winter in gaan. 


De energie verandert, de dagen worden korter, de natuur gaat in rust, het is tijd voor verstilling en reflectie. Wij gaan oude patronen onderzoeken, lief zijn voor onszelf, rust vinden in de chaos en stilstaan bij wat we echt willen met ons leven, met onze dromen, met onze relaties, met ons werk, met onze verbinding. We creëren voor de winter de voedingsbodem voor wat mag ontluiken in het voorjaar. 


Detox betekent loslaten wat niet meer bij ons past en rust vinden, detox betekent ook je voeden met opbouwende voeding, en alles wat verdooft (suiker, verslavingen,) onder de loep nemen. We werken vanuit de vijf transformaties, een eeuwenoud model dat inzicht verschaft in de cycli van de natuur en de mens en dat ons leert om te gaan met veranderende energie. We kijken naar de organen die hier specifiek ondersteuning in kunnen gebruiken en koppelen daar lichaamsoefeningen, yoga, voeding, natuurremedies aan die ons wapenen als het wat minder gaat en de dagen donkerder worden. De voeding is licht, maar toch verwarmend en ontspannend. Ik geef zelf wekelijkse yogalessen en zal ook oefeningen gebruiken die ons helpen los te laten en rust te vinden in jezelf. Alle oefeningen zijn haalbaar voor iedereen ongeacht je leeftijd of je conditie. En uiteraard gaan we ook buiten wandelen in de prachtige omgeving. Als het weer het toelaat, gaan we ook buiten werken of een ritueel doen.
Een weekend om jezelf te gunnen als je rust wil, als je jezelf wil terug vinden en een boeiende ontdekkingsreis wil aangaan.
Inschrijven: www.owc.be

JAARTRAINING AROMATHERAPIE – start oktober 2019

Antwerpen

OPLEIDING MASSAGE – start oktober 2019 Antwerpen
OPLEIDING VOEDING EN VITALITEIT – start oktober 2019 Antwerpen

AROMATHERAPIE BASISDAG 

VAN: SEP. 21, 2019 - TOT: SEP. 21, 2019