free web software

BIO

Mijn passie is mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven. Je kan bij mij terecht voor voedingsadvies of een integratieve counselingsessie waarin we emoties, patronen en blokkades onderzoeken of voor een aroma massage al dan niet gecombineerd met counseling.


Ik geef al meer dan 20 jaar aan het Oost West Centrum – een vormingsinstelling in Antwerpen voor natuurlijk leven en persoonlijke groei die westerse inzichten met oosterse wijsheid combineert. Ik geef natuurlijke voeding, massage en programma’s die je terug bij je kern brengen.


Ik ben moeder van twee kinderen en heb een klassiek diploma als licentiate vertaler/tolk en communicatie. Ik werk deeltijds in het onderwijs als zorgcoördinator.


30 jaar geleden voltooide ik de 3-jarige opleiding aan het Oost West Centrum en studeerde daar makrobiotische voeding, oosterse healing, filosofie en shiatsu. Daarna volgden verdiepingscursussen bij internationale lesgevers. Een basisopleiding shiatsu vulde ik aan met een opleiding ayurvedische massage en aromatherapie. Bovendien volgde ik meerdere jaren trainingen in energetisch en spiritueel genezingswerk in Schotland bij Joy Foubistar en Mary Tulloch om mijn massagewerk te verdiepen. 


Sinds 2006 volgde ik jaarlijkse trainingen bij Tom Monte waaronder ook een vierjarige training voor healers en interactieve counseling. Dat is een coachingsopleiding die fysieke gezondheid, emotioneel welzijn en de verbinding met je ziel beoogt. De basis is de traditionele Chinese geneeskunde met het yin/yang model van de 5 transformaties. Dit model geeft inzicht in sterktes en zwaktes en geeft je tools om je lichaam gezond te houden en te versterken door aangepaste voeding. Maar lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We onderzoeken dus ook emoties, patronen en verdedigingsmechanismen die ons belemmeren te zijn wie we echt willen zijn. Het doel is te leven vanuit je hart en gezonde relaties met jezelf en anderen te kunnen aangaan. 


Sinds 2015 ben ik ook gecertifieerd Kundalini Yoga Instructeur Level 1.